torsdag 7 mars 2013

Quinoapannkakor till middag

Ibland när jag håller kurser på kvällen så hamnar jag så där mitt emellan mellanmål och middag innan jag behöver gå. Igår löste jag det hela genom att äta en pannkakstårta på två överblivna quinoapannkakor som fanns i kylen. Jag bredde jordnötssmör emellan och toppade med keso blandat med yoghurt, banan, kiwi och björnbär. Otroligt gott och mättande.

Pannkakorna 6-7st (gjordes till frukost i förrgår tror jag)
2,5 dl havremjöl
0,5 dl dinkelmjöl
5 dl sojamjölk
3 ägg
två nypor salt
3/4 dl kokt quinoa

Blanda mjöl, salt och mjölk, tillsätt äggen. Blanda ordentligt. Till sist häll i den kokta quinoan och blanda väl. Stek i smör eller kokosolja (eller en blandning).

2 kommentarer:

Cecilia sa...

Vilken färgglad bild!

MFED sa...

Tack! färg är underbart!