torsdag 6 juni 2013

Somrig sallad på nationaldagen


Det var visst ett tag sen jag bloggade. Vi har börjat prenumerera på lådor från Årstiderna igen, var några år sen sist men nu var det dags! Denna sallad var riktigt härlig i värmen och bestod enbart av ekologiska ingredienser.

Sallad
Små tomater i olika färger
Linser
Rostade mandlar
Halloumi

Avnjöts med en härlig alkoholfri öl på balkongen! Riktigt varmt och skönt, säkert 25 grader :) Jag är nu gravid i v. 22 och nu börjar jag faktiskt smålängta efter att sitta på en uteservering med ett glas vin eller en öl även om jag inte brukar dricka särskilt ofta eller mycket annars. Tidigare i graviditeten trodde jag på allvar att jag nog aldrig mer skulle kunna dricka. Jag förstod inte att jag nånsin hade tyckt om alkohol eller kaffe för den delen. Sen en månad ungefär kan jag dricka kaffe igen, vilket är ganska härligt. Det är också härligt att det finns riktigt goda alkoholfria öler. En annan alkoholfri favorit om man vill ha det lite lyxigt är Fentimans Rose Lemonade.2 kommentarer:

Ann-Louise sa...

När jag var gravid med Vera tappade jag suget helt och hållet efter alkohol, precis som dig. Men med Allan längtade jag efter ett glas vin v-a-r-j-e kväll efter v20. Jag blir ofta sugen på vin om jag är trött och ahr haft det stressigt och 2a graviditeten tog definitivt mer på krafterna. Det finns en himla god alkoholfri ginger ale på Systemet som jag kan rekommendera.

MFED sa...

Åh vilket bra tips! Älskar ginger ale! Det ska kollas upp:)