fredag 20 april 2012

Övernattat havre med körsbär och chiafrö


























1 dl havregryn
1 msk chiafrön
2 dl mandelmjölk (el annan mjölk/yoghurt/kvarg/soyghurt)
frysta körsbär
lönnsirap efter smak

valnötter, solrosfrön, kokos

Blanda ihop allt utom nöttoppningen. Ställ in i kylen över natten. Ta fram på morgonen och toppa med rostade nötter, frön och kokos. Ringla eventuellt över lite mer lönnsirap.


2 kommentarer:

Hanna-chan sa...

Lät underbart gott, lätt att göra i ordning dagen före om man skulle ha stressigt på morgonen! :D


En lite önskan om förbättring på bloggen (fast den redan är awesome) är om det skulle gå lättare att söka i någon form av "etiketter" eller "kategorier".

Tack för en underbar blogg! ♥

Mat utan djur sa...

Jag ska undersöka saken! Tack för komplimangen! :)