fredag 18 maj 2012

Snabbgjord rostad müsli























Havregryn
Solrosfrön
Skalade hasselnötter
Valnötter
Hampafrön
Kokos
Äppelmos (äpple mixat med vatten och kanel, vanilj och kardemumma) eller 1/2 äpple
Kokosolja (vit på burk)
Kakao nibs
Kanel, kardeumma

Sätt en klick kokosolja i stekpannan. Låt den bli varm. Rosta havregryn, frön och nötter nån minut till de börjar få färg. Tillsätt några msk äppelmos och en hel del kanel och kardeumma. Om man inte har äppelmos stående i kylen kan man tärna eller riva ett halvt äpple. Rör runt så det inte bränns. Häll i lite kokos i pannan mot slutet (det är så lätt att bränna kokos). Stäng av plattan. Addera valfri mängd kakao nibs. Låt svalna något innan du häller müslin på yoghurten eller vad du nu ska ha den på.



Inga kommentarer: