söndag 16 september 2012

Havreplättar med hallon och cashewsmör

För 2 portioner 
2 dl havregryn (alt havremjöl)
2 dl mjölk
0,5 msk chiafrön (valfritt)
0,5 msk bakpulver
2 ägg
lite salt

Mal havregryn* och ciafrön eller använd havremjöl. Blanda i bakpulver och salt. Häll i mjölken och vispa till en jämna smet. Tillsätt äggen. Stek i smör. Servera med cashewsmör, hallon och en klick grädde. Ringla över lite agavesirap.

*Jag använder Magic Bullet och det går på några sekunder.


4 kommentarer:

paulina sa...

oooh vad gott!

Mat för en dam sa...

:)

vonskareng sa...

fint recept! ser otroligt smarrigt ut! när jag kommer in i behandling ska jag fråga hur en "pannkaksfrukost" för mig kan se ut..blir ju galet sugen!:)

Mat för en dam sa...

@vonskareng: Kul att du gillar bilderna! Det är lika gott som det ser ut. Hoppas du provar:)