fredag 17 maj 2013

Bananvåfflor och chiayoghurt med smak av citron

Det var länge sen jag gjorde våfflor till frukost, men igår blev jag sugen och gjorde våfflor på ett modifierat bananpannkakerecept.

2 våfflor
1 banan
2 ägg
0,5 dl havregryn
1 msk kokosmjöl
nypa salt

Mixa. Grädda i våffeljärn. Jag serverade med chokladhasselnöts-spread emellan och banan, kiwi och chiayoghurt med citronsmak (yoghurt+chiafrön+rivet citronskal+honung fick stå över natten).

3 kommentarer:

Ann-Louise sa...

Gudars vad gott det låter. Tyvärr så har jag inget våffeljärn men jag har tänkt skaffa mig ett länge. Vad tror du om att göra pannkakor av smeten istället?

Mat för en dam sa...

Absolut, man kan göra pannkakor av smeten!! Eller hellre plättar om man vill vara säker på att de inte går sönder :)

Cecilia sa...

Bananvåfflor har jag inte försökt mig på ännu. Kan kanske vara en bra idé:-) Och kiwi är ju så gott!