måndag 22 april 2013
Selleribiffar
Selleribiffar ca 10 st
1/2 rotselleri
1 potatis
1/2 gul lök
2 ägg
ströbröd och/eller mandelmjöl
salt, peppar
Finriv rotselleri och potatis. Finhacka lök. Blanda ihop med ägg. Häll i ströbröd och mandelmjöl så att smeten känns lagom fast. Forma biffar och lägg på ett bakplåtspapper på en plåt. Strö över lite sesamfrö. Grädda på 180 grader varmluft i ca 20 min eller tills de blivit fasta.
Biffarna kan användas i wrap (se bilden ovan) med hummus, gurka och sallad. Eller kanske till en matig sallad med potatis, rödbetor, zucchini, purjolök, halloumi, rödkål och avokado.
Etiketter:
biffar,
lunch/middag
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
spännande biffar, de måste jag testa :)
önskar dig en fortsatt bra vecka :)
Tack detsamma!
Skicka en kommentar