Det var länge sen jag gjorde våfflor till frukost, men igår blev jag sugen och gjorde våfflor på ett modifierat bananpannkakerecept.
2 våfflor
1 banan
2 ägg
0,5 dl havregryn
1 msk kokosmjöl
nypa salt
Mixa. Grädda i våffeljärn. Jag serverade med chokladhasselnöts-spread emellan och banan, kiwi och chiayoghurt med citronsmak (yoghurt+chiafrön+rivet citronskal+honung fick stå över natten).
3 kommentarer:
Gudars vad gott det låter. Tyvärr så har jag inget våffeljärn men jag har tänkt skaffa mig ett länge. Vad tror du om att göra pannkakor av smeten istället?
Absolut, man kan göra pannkakor av smeten!! Eller hellre plättar om man vill vara säker på att de inte går sönder :)
Bananvåfflor har jag inte försökt mig på ännu. Kan kanske vara en bra idé:-) Och kiwi är ju så gott!
Skicka en kommentar